Login
+Follow
Login

En midsommarnattsdröm

By warginna on 2016.07.04 In Vardagsliv

midsommarnattWEB

 

Klockan halv två på natten. Visst är midnattssolen fantastisk?

Sommaren. Älven, Tornedalen. Marängtårta och kubbspel. Midsommar sprider alltid magi. Det är sådant liv hemma i byn då. För alla hemvändare vill ju spendera sin midsommar i byn, ute i tystnaden, under midnattssolen. Vi likaså.

midsommarfinWEB

 

Jag gjorde en krans av lila midsommarblomster, dagen till ära. Lila är min absoluta favoritfärg.

älsklingWEB

 

Min älskling och jag ♥

åskaWEB

 

Dagen var inte bara solig. Det spöregnande, haglade och åskade innan vädret gav med sig och bjöd oss på vackert solsken och blå himmel. Men åskan fascinerar mig. Plötsligt inser man hur liten man är, mitt i världen. Jag kunde inte låta bli att åka ut och fota, lite på avstånd, lite försiktigt.

åska2WEB

 

Det mullrade högt och blixtrade. Mäktigt! Jag undrar om ljusstrimman i bakgrunden faktiskt är en blixt?

midsommarsigneWEB

midsommaribynWEB

 

Jag fotade min vackraste lillasyster vid Pentäsjoki. Resten av aftonen grillade vi massor av god mat, lyssnade på klassisk rock på radion och spelade kubb och umgicks med Pantzares-släkten och byavänner. Det blev en lugn och stilla afton, och jag och Isak avslutade den med att åka ut med bilen mitt i natten för att se och fota midnattssolen som förgyllde hela Pello.

midsommarnatt2WEB

midsommarnatt3WEB

 

På söndagen tog jag och syster nattåget ner till storstaden Göteborg för att gå på Bruce Springsteens konsert på måndagen. Det var lika magiskt som vanligt. Nu har jag fått se och uppleva min hjälte tre gånger live. Och jag gråter alltid glädjetårar!

Efter Göteborgshelgen stannade hon hemma hos oss i Piteå, så vi har verkligen haft en systervecka. Nu är det juli, fagra juli. Jag har roliga nyheter att berätta för er idag, så håll i hatten!

Ha en fin dag ♥

 

0 Responses to "En midsommarnattsdröm"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Välkommen till min hörna!

Jag heter Sanne Brännström och är en tornedaling med kameran i högsta hugg. Jag lever för att andas frihetens luft ute i det vilda. Naturen är min största inspiration och det speglas i det mesta jag gör rent kreativt.

För tillfället studerar jag till naturturismutvecklare och drömmer konstant om porlande bäckar och djupa skogar.

Det är jag, min sambo Isak och våra två hundar Iwa (australian shepherd) och Izla (siberian husky) mot världen. Isak satsar på hockeykarriären och jag drömmer om ett jobb med naturen som kontor, ett helt gäng slädhundar att ge all min kärlek till och ett hållbart liv långt bort från civilisationen.

Just nu är vi bosatta i Piteå. Denna sommar planerar jag även att äntligen starta eget företag som fotograf, något jag drömt om väldigt länge.

Hoppas du är här för att stanna!

+Follow
Kategorier

Login