Login
+Follow
Login

Med vinden i håret

By warginna on 2016.06.05 In Fotografi Skrivande

MAJ_hejhejWEB

 

Ibland frågar jag mig själv vad jag vore utan detta? Utan vinden i håret. Utan doften av skog i mina lungor. Jag vågar knappt föreställa mig hur tom och fängslad jag skulle känna mig. Som en fågel i en bur, som längtar att slå sig fri.

mjösjönWEB

 

Det är nästan löjligt hur jag kan tappa andan av blotta synen av en rosa natthimmel och svanar som landar på sjön. Hur det fyller mig med gråtmild glädje och hopp. Och kanske störst av allt: känslan av att vara näst intill oövervinnerlig. Som att inget kan stoppa mig i jakten på mina drömmar.

rosalilahimmelWEB

 

Jag kommer aldrig att släppa taget om friheten som flödar i mig när jag får vara i ute i det vilda. När jag dansar över en blomstrande äng där ingen annan än skogen ser mig. När jag simmar i Torneälven eller dricker iskallt vatten ur fjälljokken. För det fyller mig med energi som ingenting annat. Där och då kan jag vara totalt avkopplad och i ett med mina sinnen. I ett med min själs längtan.

björkskogWEBblogg

 

Så ni kommer alltid att få se mig med vinden i håret ♥

 

2 Responses to "Med vinden i håret"

  Comments (2)

 1. Johan wrote:

  Fina bilder.

 2. Anita wrote:

  Underbara bilder 😀

 3. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Välkommen till min hörna!

Jag heter Sanne Brännström och är en tornedaling med kameran i högsta hugg. Jag lever för att andas frihetens luft ute i det vilda. Naturen är min största inspiration och det speglas i det mesta jag gör rent kreativt.

För tillfället studerar jag till naturturismutvecklare och drömmer konstant om porlande bäckar och djupa skogar.

Det är jag, min sambo Isak och våra två hundar Iwa (australian shepherd) och Izla (siberian husky) mot världen. Isak satsar på hockeykarriären och jag drömmer om ett jobb med naturen som kontor, ett helt gäng slädhundar att ge all min kärlek till och ett hållbart liv långt bort från civilisationen.

Just nu är vi bosatta i Piteå. Denna sommar planerar jag även att äntligen starta eget företag som fotograf, något jag drömt om väldigt länge.

Hoppas du är här för att stanna!

+Follow
Kategorier

Login