Login
+Follow
Login

Lyckan och friheten

By warginna on 2016.05.22 In Fotografi Vardagsliv

MAJ_vandra2WEB

 

Söndag och vandring i skog och berg kan aldrig slå fel. Idag gav vi (jag, Isak och hundarna) oss ut längs Eliasleden här i Piteå och njöt av sol, värme och synen av fjärilar.

Det var dock nästan för varmt för hundarnas del, men med mycket vatten och vila gick det galant. Vi valde dessutom att inte fullfölja hela turen, utan nöjde oss när vi kom upp på en höjd på Larssonsberget där vi slog läger.

MAJ_isakWEB

 

Isak tog en tupplur och satte igång musik i sin telefon. Eddie Vedder och Bo Hanssons musikaliska tolkning av Härskarringen blev det.

MAJ_IzlaWEB

 

Izla älskar att utforska. Med äventyr i blicken ser hon skogen som sin stora lekplats.

MAJ_iwaWEB

 

Iwa njuter av solen. Hon stannar hellre med husse och matte medan lillsyrran utforskar.

MAJ_björkWEB

 

Små, små björklöv som inte känner någon stress. Det blomstrar i takt med resten av naturen, lyder Moder Jord. Men snart är de helt utslagna även här i norr.

MAJ_skalleWEB

 

Izla kom bärandes på detta. Ett huvud av ren skulle jag tro? Men det var inte stort alls, kanske var det från en kalv? Det såg dessutom ut att ha ett kulhål mitt på huvudet. Undrar vad som har hänt. Vi fann det högt upp på berget. Väldigt underligt och sorgligt.

MAJ_vandraWEB

 

Det var en vacker tur tillsammans med min älskade familj. Jag är så lyckligt lottad som har dessa stjärnor i mitt liv.

Det är också en sällsam frihet att tillsammans besegra höga klippor och berg. Att dela allt detta med dem jag älskar allra mest betyder allt för mig.

Lite extra glad är jag dessutom över att nu vara ledig i några veckor innan jag börjar sommarjobba. Jag har en massa planer! En resa till Sorsele tillsammans med Therese är inplanerad denna vecka, och till helgen åker lilla familjen till byn. Jag vill fota dimmiga nätter, fiska och plocka granskott där de har slagit ut. Göra det bästa av ledigheten.

Hoppas ni mår bra! ♥

 

 

0 Responses to "Lyckan och friheten"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Välkommen till min hörna!

Jag heter Sanne Brännström och är en tornedaling med kameran i högsta hugg. Jag lever för att andas frihetens luft ute i det vilda. Naturen är min största inspiration och det speglas i det mesta jag gör rent kreativt.

För tillfället studerar jag till naturturismutvecklare och drömmer konstant om porlande bäckar och djupa skogar.

Det är jag, min sambo Isak och våra två hundar Iwa (australian shepherd) och Izla (siberian husky) mot världen. Isak satsar på hockeykarriären och jag drömmer om ett jobb med naturen som kontor, ett helt gäng slädhundar att ge all min kärlek till och ett hållbart liv långt bort från civilisationen.

Just nu är vi bosatta i Piteå. Denna sommar planerar jag även att äntligen starta eget företag som fotograf, något jag drömt om väldigt länge.

Hoppas du är här för att stanna!

+Follow
Kategorier

Login