Login
+Follow
Login

Hon som andas sol och gran

By warginna on 2016.05.10 In Naturturismutvecklare

skogsfrunluktargranWEBiwaisagoskogenWEB

 

Vilka sagolika dagar moder jord har bjudit på. Solsken och V Ä R M E. Jag är helt paff alltså, wow. Från ingenstans kom den, en liten försmak av sommaren som snart är här.

Vi har varit i Pello hela förra veckan. Isak har jobbat i sin farmor och farfars växthus, och jag har arbetat med skolarbeten och varit ute hela dagarna med hundarna och min syster. Det har varit som att drömma sig bort i en vecka, med skogen precis utanför dörren, precis som jag vill ha det för jämnan.

Men nu är vi tillbaka på plats i Piteå och näst sista skolveckan har dragit igång. Vi har skrivit en affärsplan och ska opponera på varandras arbeten, jag gjorde bort mina redovisningar idag så nu kan jag andas lite lättare.

Nästa vecka är det redovisning av våra projektarbeten inför publik och sen…. är det slut. Jag kan knappt tro det. Det är med både spänning och vemod det tar slut. Men det känns så nära och det är bara så märkligt. Tiden har gått så fort, så oerhört fort. Jag vill inte att det ska vara slut samtidigt som jag är spänd på vad framtiden har att erbjuda.

Och sen är det ju det där med den. Framtiden. Vilken väg ska jag gå? 

sittapåenstubbeblogg

78 Responses to "Hon som andas sol och gran"
Related post from other blogs

  Comments (78)

 1. Svar: Tack! Var väldigt roligt att klippa ihop en video på det sättet, ingen story med början och slut utan bara små glimtar från allt möjligt mysigt 😀 Tack! De är lite svåra att gå i dock haha, jag har faktiskt fått dem av svärmor som inte använde dem men tror de är ifrån någon helt vanlig skoaffär, typ Bianco 🙂

 2. Liza wrote:

  Superior thinking deasmotrnted above. Thanks!

 3. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Välkommen till min hörna!

Jag heter Sanne Brännström och är en tornedaling med kameran i högsta hugg. Jag lever för att andas frihetens luft ute i det vilda. Naturen är min största inspiration och det speglas i det mesta jag gör rent kreativt.

För tillfället studerar jag till naturturismutvecklare och drömmer konstant om porlande bäckar och djupa skogar.

Det är jag, min sambo Isak och våra två hundar Iwa (australian shepherd) och Izla (siberian husky) mot världen. Isak satsar på hockeykarriären och jag drömmer om ett jobb med naturen som kontor, ett helt gäng slädhundar att ge all min kärlek till och ett hållbart liv långt bort från civilisationen.

Just nu är vi bosatta i Piteå. Denna sommar planerar jag även att äntligen starta eget företag som fotograf, något jag drömt om väldigt länge.

Hoppas du är här för att stanna!

+Follow
Kategorier

Login