Login
+Follow
Login

Islossning i Torneälven

By warginna on 2016.05.04 In Filmer

 

Islossningen i Torneälven är alltid en byahändelse av rang. Det väntas, det längtas, det gissas och slås vad. Och när den väl går lockar den till sig en hel del publik på bron som delar Sverige och Finland i två. Folk trängs med bilar, står redo med kamerorna, promenerar och är allmänt lyckliga. Nu är våren här, på riktigt! Ingenting markerar vårens början som islossningen.

Jag är otroligt glad att jag var hemma i byn när den gick i år. Ända sedan jag flyttade från hembyn blir det mer sällan man hinner se fenomenet. Så det fyller mig med glädje och inspiration att ha fått vara med om det i år.

Jag passade på att filma lite, precis som jag nämnde igår. Jag som lider av höjdskräck, och brukar tycka det är otäckt att bara luta mot broräcket glömde helt och hållet bort min rädsla när jag stod där och filmade! Nu hängde jag till och med över broräcket med överkroppen för att få till några sekvenser. Lustigt det där, jag glömmer bort sådant när jag är mitt inne i mitt skapande. Och det är väl fint, på sätt och vis : )

Kom ihåg att titta i HD! ♥

 

0 Responses to "Islossning i Torneälven"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Välkommen till min hörna!

Jag heter Sanne Brännström och är en tornedaling med kameran i högsta hugg. Jag lever för att andas frihetens luft ute i det vilda. Naturen är min största inspiration och det speglas i det mesta jag gör rent kreativt.

För tillfället studerar jag till naturturismutvecklare och drömmer konstant om porlande bäckar och djupa skogar.

Det är jag, min sambo Isak och våra två hundar Iwa (australian shepherd) och Izla (siberian husky) mot världen. Isak satsar på hockeykarriären och jag drömmer om ett jobb med naturen som kontor, ett helt gäng slädhundar att ge all min kärlek till och ett hållbart liv långt bort från civilisationen.

Just nu är vi bosatta i Piteå. Denna sommar planerar jag även att äntligen starta eget företag som fotograf, något jag drömt om väldigt länge.

Hoppas du är här för att stanna!

+Follow
Kategorier

Login