Login
+Follow
Login

Ekot

By warginna on 2016.04.28 In Vardagsliv

familjeporträttWEB

Min älskade lilla familj!

Här ekar det tomt. Som när du står vid en sjö mitt ute i skogen och ropar efter ekot som svarar dig innehållslöst.

Men just nu är det skola och examensarbeten som är i full fokus. Efter skolan så flyr jag gärna ut i skogen med hundarna och bara andas. Ni vet, när det är så mycket på en gång och allt blir så himla påtagligt. Då är skogen den bästa medicinen, som alltid.

Jag har hittat en fantastisk bäck jag tycker om att åka ut till. Byborna i närheten tror att jag tjuvfiskar så de har satt upp en stor ”FISKE FÖRBJUDET”-skylt precis vid vägen ovanför… Haha jag höll på att dö av skratt när jag såg den! Stackarna, måste vara helt förtvivlade. Nej, här är det ingen som tjuvfiskar. Bara en helt vanlig tjej som tycker om att njuta av det vackra vår natur har att bjuda på, och gärna åker nästan två mil för att sitta och titta på vattnet som forsar i vårbäcken… Men det skulle de väl inte tro på? Att någon parkerar sin bil för att bara vara nere vid bäcken. Som att det är nåt konstigt med det? 😉

Vi hörs snart igen! Hoppas ni mår bra! ♥

 

0 Responses to "Ekot"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Välkommen till min hörna!

Jag heter Sanne Brännström och är en tornedaling med kameran i högsta hugg. Jag lever för att andas frihetens luft ute i det vilda. Naturen är min största inspiration och det speglas i det mesta jag gör rent kreativt.

För tillfället studerar jag till naturturismutvecklare och drömmer konstant om porlande bäckar och djupa skogar.

Det är jag, min sambo Isak och våra två hundar Iwa (australian shepherd) och Izla (siberian husky) mot världen. Isak satsar på hockeykarriären och jag drömmer om ett jobb med naturen som kontor, ett helt gäng slädhundar att ge all min kärlek till och ett hållbart liv långt bort från civilisationen.

Just nu är vi bosatta i Piteå. Denna sommar planerar jag även att äntligen starta eget företag som fotograf, något jag drömt om väldigt länge.

Hoppas du är här för att stanna!

+Follow
Kategorier

Login