Login
+Follow
Login

Vecka 15

By warginna on 2016.04.18 In Veckosummering

 

Jag tänkte börja göra små veckosummeringar. Har sett hur flera av mina favoritbloggerskor varje vecka publicerar sådana, så jag hakar på trenden : )

 

Bilder och ögonblick från veckan:

nordljus2

 

Aurora har varit på besök ett flertal nätter den senaste veckan. Men varje gång fylls jag av känslan att det nu kanske är säsongens sista. Hon kommer att bli saknad, men jag är onekligen nöjd. För vilken norrskenssäsong vi har haft häruppe i norr.

norrskenfrånbalkongen2WEB

 

Detta är vyn från vår balkong häromnatten. Jag blev helt mållös när jag såg vad kameran hade fångat upp. En nästintill utomjordisk känsla infann sig i hela kroppen. Wow. Det är norrsken, stjärnor, månsken och ljuset från staden längre bort som alla bidrar med sitt.

kokatallbarr

 

Jag har gjort något riktigt roligt i veckan! Jag har nämligen kokat tallbarr och gjort en tallbarrsdryck av det! Nyttigt och fräscht, det smakar skog och är fullproppat med C-vitamin.

Nu väntar jag på att granskotten ska slå ut så jag får koka saft på dem. Och så vill jag tappa björksav. Det finns så mycket gott och nyttigt att hämta direkt från skogsskafferiet!

svanarnaapril2

 

Jag och Isak var förbi Repris i Öjebyn – en stor second hand-butik. Påväg hem igen passerade vi ett stort fält där svanar och tranor i massor hade slagit läger. Ja, ni vet ju redan om min kärlek till svanar, så jag blev eld och lågor och skulle absolut stanna vid vägrenen och fota. Sagt och gjort.

 

Saker jag har tänkt på:

– Examen som närmar sig med stormsteg och sommarjobb, som jag inte har ännu… Stress och panik. Får man vara kräsen? Om företagen inte genomsyrar ens värderingar? Gah…

– Någon gång vill jag se och fota körsbärsträden i Kungsträdgården i Stockholm!

– Min vän Bella som varit tvungen att ta det tuffa beslutet om att låta sin fyrfotade bästis korsa regnbågsbron. Alla mina tankar går ut till henne just nu  ♥

 

Bra saker jag sett eller läst:

Den här jädra gratiskulturen av Johanna Nilsson. Sätter ord på det jag känner just nu. Kreativa yrken är sannerligen evigt förbannade av snåljåpar och utnyttjare.

Tystnad är viktigare än du tror Är tystnad lika viktigt som sömn? En tänkvärd och harmonisk artikel om att koppla av i vår naturligaste miljö: skogen.

 

2 Responses to "Vecka 15"

  Comments (2)

 1. Pellotjakka wrote:

  Suverän radiointervju igår

 2. Mia wrote:

  Vilka fina norrsken du har fångat. Tycker norrsken är så himla vackra. Tråkigt nog bor jag väldigt för långt ner i landet för att ha upplevt det i verkligheten

 3. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Välkommen till min hörna!

Jag heter Sanne Brännström och är en tornedaling med kameran i högsta hugg. Jag lever för att andas frihetens luft ute i det vilda. Naturen är min största inspiration och det speglas i det mesta jag gör rent kreativt.

För tillfället studerar jag till naturturismutvecklare och drömmer konstant om porlande bäckar och djupa skogar.

Det är jag, min sambo Isak och våra två hundar Iwa (australian shepherd) och Izla (siberian husky) mot världen. Isak satsar på hockeykarriären och jag drömmer om ett jobb med naturen som kontor, ett helt gäng slädhundar att ge all min kärlek till och ett hållbart liv långt bort från civilisationen.

Just nu är vi bosatta i Piteå. Denna sommar planerar jag även att äntligen starta eget företag som fotograf, något jag drömt om väldigt länge.

Hoppas du är här för att stanna!

+Follow
Kategorier

Login