Login
+Follow
Login

Fredagstankar

By warginna on 2016.04.15 In Vardagsliv

skogsfrunWEB

Jag iförd två second hand-fynd. En vintage Fjällräven-kappa och världens skönaste stövlar.

Jag shoppar nästan allt second hand. Nu låter det som att jag shoppar mycket, men så är verkligen inte fallet. Det är för det första rätt svårt med en studentbudget, och så försöker jag låta bli att konsumera mer än nödvändigt. Har ni någonsin tänkt på det? Hur mycket vi faktiskt konsumerar? Hur mycket vi införskaffar ”bara för att”? Ger det er samma ångest som det ger mig?

När jag väl köper något finns det ingenting som gör mig lyckligare än att få köpa det second hand. Oavsett om det rör sig om friluftsutrustning, skor eller musik. Det är något med historien bakom, att det har haft en ägare förut som omsorgsfullt valt att, istället för att slänga bort, låta någon annan ta över och förvalta det och förhoppningsvis använda det tills det slitits och nötts sönder av ren ålder.

Och så är det ju miljövänligare. Vilket givetvis är det absolut bästa. Att shoppa med lite bättre samvete. Även om jag självklart också shoppar på stan ibland, men inte alls lika ofta som förut.

Idag fick jag hem två Fleetwood Mac-skivor på vinyl, hembudade från Tradera. Jag unnade mig något roligt när jag kämpar på med två gigantiska examensarbeten.

Och nu är fredag och helgen här, vad skönt. Isak är bortrest och kommer hem först imorgon mot kvällen, så nu är det bara jag och hundarna. Jag ska sjunga högt till tonerna av Rhiannon, min absoluta favoritlåt, måla och jobba med skolarbeten. Det är riktigt välbehövligt med egentid ibland! Hoppas ni får en fantastisk helg ♥

solnedgång32

0 Responses to "Fredagstankar"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Välkommen till min hörna!

Jag heter Sanne Brännström och är en tornedaling med kameran i högsta hugg. Jag lever för att andas frihetens luft ute i det vilda. Naturen är min största inspiration och det speglas i det mesta jag gör rent kreativt.

För tillfället studerar jag till naturturismutvecklare och drömmer konstant om porlande bäckar och djupa skogar.

Det är jag, min sambo Isak och våra två hundar Iwa (australian shepherd) och Izla (siberian husky) mot världen. Isak satsar på hockeykarriären och jag drömmer om ett jobb med naturen som kontor, ett helt gäng slädhundar att ge all min kärlek till och ett hållbart liv långt bort från civilisationen.

Just nu är vi bosatta i Piteå. Denna sommar planerar jag även att äntligen starta eget företag som fotograf, något jag drömt om väldigt länge.

Hoppas du är här för att stanna!

+Follow
Kategorier

Login