Login
+Follow
Login

Sagor om svanar och ljus

By warginna on 2016.04.12 In Vardagsliv

vårfrun2

 

Hej på er! Hoppas ni mår bra och omfamnar våren och vårvintern (tänker på er som, precis som jag, bor i de mer norra delarna av Sverige)

Nu är det dags för slutspurten av skolan. Tänk att vi i maj är examinerade naturturismutvecklare. Så mycket vi har lärt oss och så kul vi har haft tillsammans. Alla utomhusäventyr, alla nätter på vandrarhem och i stugor mitt ute i skogen eller på fjället, alla renost-tuber som förbrukats, haha åh… Jag känner mig peppad, nervös men kanske främst vemod inför att splittras. Lite mer än en månad kvar nu…

Något som däremot enbart gör mig sprudlande glad är:

skogensljus2

izlaapril2

 

Ljusets återkomst! De långa dagarna! Det är ljust när jag vaknar och ljust ända till klockan NIO på kvällen. Helt fantastiskt ju!

åretsförstasvanar2

 

Svanarna är tillbaka. Finns det något tydligare eller mer magiskt vårtecken? Det är något med svanar som fascinerar mig. De är majestätiska och lojala, och älskar sin nästa till döds. Det finns inga kärlekssagor som är så smärtsamt vackra som svanarnas.

swanheart2

 

Jag skapade denna för ett tag sedan, inspirerad av svanarna. Denna finns till salu som både tavla eller print här ♥.

Imorgon ska jag på möte om sommarjobb och håller tummarna för att det leder till något spännande. Våren väcker sådan inspiration och längtan inom mig. Det känns som att jag nästan vaknar ur en frostig vinterdvala. Ljuset, svansång och doften av en nyvaken skog som kommer fram under snötäcket gör verkligen underverk.

 

0 Responses to "Sagor om svanar och ljus"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Välkommen till min hörna!

Jag heter Sanne Brännström och är en tornedaling med kameran i högsta hugg. Jag lever för att andas frihetens luft ute i det vilda. Naturen är min största inspiration och det speglas i det mesta jag gör rent kreativt.

För tillfället studerar jag till naturturismutvecklare och drömmer konstant om porlande bäckar och djupa skogar.

Det är jag, min sambo Isak och våra två hundar Iwa (australian shepherd) och Izla (siberian husky) mot världen. Isak satsar på hockeykarriären och jag drömmer om ett jobb med naturen som kontor, ett helt gäng slädhundar att ge all min kärlek till och ett hållbart liv långt bort från civilisationen.

Just nu är vi bosatta i Piteå. Denna sommar planerar jag även att äntligen starta eget företag som fotograf, något jag drömt om väldigt länge.

Hoppas du är här för att stanna!

+Follow
Kategorier

Login