Login
+Follow
Login

En förnimmelse av sommar + vårpyssel

By warginna on 2016.04.02 In Vardagsliv

vårmossa2

 

Jag fann en glänta som luktar sommar, där solen smält all snö. Och även om det bara är för några meter så flaxar de små fjärilar i magen på mig. Där finns grönska och varm mossa att sitta i. Om jag sluter ögonen får jag för en sekund en förnimmelse av sommar, en stilla längtan om värme mot min kind och att springa barfota i kittlande gröna gräs.

Det finns så mycket att njuta av i varje årstid, men det är något visst med vinterns övergång till vår. Att få tillbaka de långa dagarna och solsken, det är rätt svårslaget.

drömfångarörhänge2

 

Jag pysslade häromdagen. Ett gammalt halsband fick förvandlas till ett örhänge. Våren får mig alltid att bli inspirerad till att skapa och bära vackra smycken igen.

Detta örhänge är 100% återbruk. Ett gammalt halsband och ett isärplockat örhänge jag köpt second hand fick förenas. Enbart skapat av saker jag redan hade hemma : )

aprilärhär322

 

Det är alltid så härligt att upptäcka nya platser i skogen. I denna glänta kommer jag spendera ändlöst med tid här framöver. Den är helt magisk, som tagen ur en saga. Men så är det ju med vår fantastiska natur – en saga i sig.

Ha en underbar helg ♥

0 Responses to "En förnimmelse av sommar + vårpyssel"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Välkommen till min hörna!

Jag heter Sanne Brännström och är en tornedaling med kameran i högsta hugg. Jag lever för att andas frihetens luft ute i det vilda. Naturen är min största inspiration och det speglas i det mesta jag gör rent kreativt.

För tillfället studerar jag till naturturismutvecklare och drömmer konstant om porlande bäckar och djupa skogar.

Det är jag, min sambo Isak och våra två hundar Iwa (australian shepherd) och Izla (siberian husky) mot världen. Isak satsar på hockeykarriären och jag drömmer om ett jobb med naturen som kontor, ett helt gäng slädhundar att ge all min kärlek till och ett hållbart liv långt bort från civilisationen.

Just nu är vi bosatta i Piteå. Denna sommar planerar jag även att äntligen starta eget företag som fotograf, något jag drömt om väldigt länge.

Hoppas du är här för att stanna!

+Follow
Kategorier

Login