Login
+Follow
Login

Vem är Warginna?

By warginna on 2016.03.10 In Om mig

5252823

Min syster Signe, min lillebror Sam och jag och Rokka – familjens äldsta jakthund. Idag 13 år.

Äsch, vet ni. Vi kör en till, djupare presentation av mig i och med att ni är galet många som har hittat hit efter att Jonna Jinton (! ♥ )  skrev om mig i sin blogg. Det blir väl bra?

Sanne Izabelle Brännström är mitt riktiga namn. Jag är 22 vårar ung och uppvuxen i en liten by precis vid finska gränsen, den byn heter Pello. Här ser ni mitt familjehem, under norrskenets magi:

norrskenöverhuset2

 

Jag bodde hemma i Pello tills jag var 19 år och gick ut gymnasiet. Gränsälvsgymnasiet ligger 5,6 mil från min hemby. Varje dag pendlade jag med buss, precis som mina småsyskon gör nu när de går på högstadiet och gymnasiet. När jag gick ut gymnasiet följde jag mitt hjärta och flyttade in med min pojkvän Isak, som bodde i Luleå sedan 1 år tillbaka för att spela hockey. Jag började jobba, och så kom denna lilla krabat in i vårt liv:

iwa2iwafebruari162

 

Tranbärets Alain, vår älskade Iwa! Hon är en australian shepherd och är idag två år. Världens gladaste och hjärtligaste hund!

Året därpå kom denna vackra tös in i vårt liv:

izlapåbacken2

 

Siberian Adventure’s Ziva. Eller Izla, som hon heter till vardags. Idag fyller hon ett år! I framtiden vill jag ha ett helt spann med huskies ; )

 

fjällvandra3

 

Förra säsongen fick Isak kontrakt med Piteå HC, så då gick flyttlasset till Pitschtan! (Här är vi dock i Abisko).

piteåicearena2

 

Men detta är Piteå!

11889561_10155859903415062_6401670521422313951_n

 

Jag började studera till naturturismutvecklare och examineras nu i maj. Älskar min utbildning! Och mina fina klassisar. Det känns sannerligen vemodigt att det snart är slut, men då börjar ett helt nytt kapitel i livet!

winterwald2

 

Jag skulle beskriva mig som en glad och social introvert, som behöver ladda upp med ny energi efter att ha varit bland folk för länge. Då är skogen min räddning. Det finns inget bättre än att spendera tid i naturen, det är en svårförklarad känsla. Men det är verkligen ett beroende för mig.

Detsamma gäller när det kommer till kreativitet, jag måste få vara kreativ. Annars går jag sönder. Jag fotar, skriver, spelar musik och sjunger, målar, pysslar, inreder. Allt sådant älskar jag. Men allra mest att fota och skriva.

Jag älskar Härskarringen-trilogin, sushi och 70-talsrock. Jag tänker mycket på jämställdhets- och hållbarhetsfrågor, är kvällstrött men morgonpigg. Vill ta jägarexamen och lära mig flugfiska. Jag är dålig på att hantera stress och kan absolut inte ljuga.

Just nu bor vi i lägenhet. Det är svårt att köpa hus eller gård när man inte vet var det bär av i framtiden (Isaks hockeykarriär). Men vi drömmer om ett hus ute i skogen, var och när det blir återstår att se. Vi hoppas kunna hyra ett hus om inte annat! Men det är ett senare projekt. Vi har det bra som vi har det just nu : )

Det var lite om mig. Har ni några frågor eller vill berätta något om er själva så är ni jättevälkomna att göra det!

 

8 Responses to "Vem är Warginna?"

  Comments (8)

 1. Micke wrote:

  Grattis Izla / Alla vi i Pellotjakka

 2. Frilansäventyret wrote:

  Hej Sanne! Jag känner så väl igen mig i det du skriver. Jag skulle totalt gå sönder utan både skog och det kreativa – skrivandet i mitt fall. Det är liksom två sfärer där jag kan vara och njuta fullt ut. Fin presentation!

  • warginna wrote:

   Åh, tack för din kommentar! Det är så roligt med likasinnade, folk som förstår 🙂

 3. Kattis wrote:

  Gjorde som flera andra, hittade hit tack vare Jonna. Jätte fina foton 🙂

 4. Marie wrote:

  Hittade hit via Jonna också och tänk att jag kan identifiera mig så starkt med två så unga tjejer nästan hälften så gamla som jag. Jag är precis som du beroende av naturen för att hämta energi, en glad och social introvert tills jag behöver min egentid för att hämta krafter igen, och älskar att fota och skriva. Lite mer ”hemma” på det senare men håller på att experimentera mig fram med kameran.

  Märkligt. 🙂 Men härligt att ha hittat en ny blogg att inspireras av!

  • warginna wrote:

   Vad roligt!

   Åldern är bara en siffra! Det är så roligt att samtala med människor i olika åldrar, alla har vi nåt att lära av varann. Och alltid är det lika roligt med likasinnade själar! Jag hoppas att du trivs här, min önskan är att kunna inspirera!
   🙂

 5. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Välkommen till min hörna!

Jag heter Sanne Brännström och är en tornedaling med kameran i högsta hugg. Jag lever för att andas frihetens luft ute i det vilda. Naturen är min största inspiration och det speglas i det mesta jag gör rent kreativt.

För tillfället studerar jag till naturturismutvecklare och drömmer konstant om porlande bäckar och djupa skogar.

Det är jag, min sambo Isak och våra två hundar Iwa (australian shepherd) och Izla (siberian husky) mot världen. Isak satsar på hockeykarriären och jag drömmer om ett jobb med naturen som kontor, ett helt gäng slädhundar att ge all min kärlek till och ett hållbart liv långt bort från civilisationen.

Just nu är vi bosatta i Piteå. Denna sommar planerar jag även att äntligen starta eget företag som fotograf, något jag drömt om väldigt länge.

Hoppas du är här för att stanna!

+Follow
Kategorier

Login