Login
+Follow
Login

The arctic spirit of Piteå

By warginna on 2016.03.10 In Naturturismutvecklare Om mig

stillbild22stillbild222

 

Två stillbilder från min Pitefilm som äntligen blev klar igår! För er som har missat det: jag studerar till naturturismutvecklare och är precis som resten av mina klassisar ute på praktik i sex veckor, det har nu gått fem veckor så vi alla har en vecka kvar. Jag gör min praktik hos Destination Piteå, som jobbar för att Piteå ska vara ett attraktivt resmål nationellt som internationellt! Har verkligen det hur bra som helst här. Det är under arbetstid jag fått förtroende att göra en liten marknadsföringsfilm : )

En till sak som väcker många frågor är var jag egentligen bor… Så jag tänkte vi reder ut det nu: jag är uppvuxen i den lilla byn Pello, precis på gränsen till Finland, i Tornedalen. Det är mitt hem i hjärta, rot och själ jag återvänder till så fort jag har tid över. Min sambo är också från Pello/Övertorneå. Men för tillfället bor vi och våra hundar alltså i Piteå! Jag studerar och han har hockeykontrakt här. Det är absolut inte långt hem-hem, det tar bara cirka 3 timmar så vi har privilegiet att kunna åka hem om helgerna när det passar!

Men nu ska ni få se på resultatet av veckans filmande, följ med till det arktiska landskapet i det sanna norr. Välkommen till Piteå…

 

 

0 Responses to "The arctic spirit of Piteå"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Välkommen till min hörna!

Jag heter Sanne Brännström och är en tornedaling med kameran i högsta hugg. Jag lever för att andas frihetens luft ute i det vilda. Naturen är min största inspiration och det speglas i det mesta jag gör rent kreativt.

För tillfället studerar jag till naturturismutvecklare och drömmer konstant om porlande bäckar och djupa skogar.

Det är jag, min sambo Isak och våra två hundar Iwa (australian shepherd) och Izla (siberian husky) mot världen. Isak satsar på hockeykarriären och jag drömmer om ett jobb med naturen som kontor, ett helt gäng slädhundar att ge all min kärlek till och ett hållbart liv långt bort från civilisationen.

Just nu är vi bosatta i Piteå. Denna sommar planerar jag även att äntligen starta eget företag som fotograf, något jag drömt om väldigt länge.

Hoppas du är här för att stanna!

+Follow
Kategorier

Login