Login
+Follow
Login

När du släpper in tystnaden kan du höra hjärtats längtan efter mer

By warginna on 2016.03.09 In Fotografi

hemljuvahem2dogsledding10jordskott2900skogsfågelawinterstale22tuvstarr3900midnattssol2jokkmokknightsky2

Och om det går att vara förälskad i sommarnatten, i stjärnorna, i norrskenet och i tjäderhönans vackra mönster så är jag det. Totalt förälskad i den värld jag lever i.

God morgon, vänner. Igår blev jag listad som en av de bloggar finaste Jonna Jinton läser (vilken magisk ära!), så jag gissar att många av er har hittat hit tack vare henne. Och det värmer, ni är så hjärtligt välkomna! Jag hoppas ni gillar vad ni ser och läser och är här för att stanna! ♥

Jag har faktiskt precis börjat komma igång med bloggen på riktigt, och snart sänds även en radiointervju med mig där jag kommer att prata om min kärlek till naturen, min hembygd och lite om min utbildning. Vill ni läsa en djupare presentation om mig kan ni också klicka här.

Idag ville jag faktiskt bara kika in och säga god morgon, för det är en riktigt god morgon. Idag jobbar jag med en naturfilm som jag skapar till min praktikplats Destination Piteå. Den blir förhoppningsvis klar idag, och kommer i sådana fall upp här lite senare.

Ha nu en sagolik dag!

 

2 Responses to "När du släpper in tystnaden kan du höra hjärtats längtan efter mer"

  Comments (2)

 1. Evelina wrote:

  Får man fråga vars i Tornedalen du är ifrån? Själv har jag ursprung i Kainulasjärvi och Kompelusvaara! 🙂

 2. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Välkommen till min hörna!

Jag heter Sanne Brännström och är en tornedaling med kameran i högsta hugg. Jag lever för att andas frihetens luft ute i det vilda. Naturen är min största inspiration och det speglas i det mesta jag gör rent kreativt.

För tillfället studerar jag till naturturismutvecklare och drömmer konstant om porlande bäckar och djupa skogar.

Det är jag, min sambo Isak och våra två hundar Iwa (australian shepherd) och Izla (siberian husky) mot världen. Isak satsar på hockeykarriären och jag drömmer om ett jobb med naturen som kontor, ett helt gäng slädhundar att ge all min kärlek till och ett hållbart liv långt bort från civilisationen.

Just nu är vi bosatta i Piteå. Denna sommar planerar jag även att äntligen starta eget företag som fotograf, något jag drömt om väldigt länge.

Hoppas du är här för att stanna!

+Follow
Kategorier

Login