Login
+Follow
Login

De arktiska himlarna

By warginna on 2016.02.19 In Fotografi

påvägmotjokkmokk2

Något av det bästa med vintrarna häruppe är det arktiska ljuset som ibland uppenbarar sig på himlen. Pastellhimlar. Ofta när det är riktigt, riktigt kallt. Kylan kan vara smärtande vacker. Ibland tappar jag nästan andan.

pastelskies2

decembermorgon2

Sådana här morgnar vill man inte missa! ♥

julafton1900

månbarn2

morgonrodnad2

Ja, jag erkänner. Jag har en stark förkärlek till att fota pastellhimlar ; )

Den sista bilden är tagen häromdagen, vid sju-tiden på morgonen från vårt köksfönster. En magisk start på morgonen att stå och dricka morgonkaffet till en brinnande himmel utanför.

Nu har jag dock åkt på influensan, vilket innebär soffläge sedan igår. Jag hoppas jag slipper vara sjuk hela helgen, jag vill ju ut på äventyr! Men men… det gäller att lyssna på kroppen i första hand.

Jag hoppas i alla fall att ni får en helt underbar fredag och helg! Passa på att vara utomhus och möt dagsljuset, det gör er gott ♥

 

2 Responses to "De arktiska himlarna"

  Comments (2)

 1. Johan wrote:

  Fina bilder.

 2. anna wrote:

  så galet vackert!!!

 3. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Välkommen till min hörna!

Jag heter Sanne Brännström och är en tornedaling med kameran i högsta hugg. Jag lever för att andas frihetens luft ute i det vilda. Naturen är min största inspiration och det speglas i det mesta jag gör rent kreativt.

För tillfället studerar jag till naturturismutvecklare och drömmer konstant om porlande bäckar och djupa skogar.

Det är jag, min sambo Isak och våra två hundar Iwa (australian shepherd) och Izla (siberian husky) mot världen. Isak satsar på hockeykarriären och jag drömmer om ett jobb med naturen som kontor, ett helt gäng slädhundar att ge all min kärlek till och ett hållbart liv långt bort från civilisationen.

Just nu är vi bosatta i Piteå. Denna sommar planerar jag även att äntligen starta eget företag som fotograf, något jag drömt om väldigt länge.

Hoppas du är här för att stanna!

+Follow
Kategorier

Login