Login
+Follow
Login

En solsaga

By warginna on 2016.02.16 In Vardagsliv

soligdagpåfårön900

Och så kom den, lyste upp allt i sin väg och fick människorna i staden att dra på mungiporna. Solen, du har fattats oss!

soligdagpåfårön2900

Snöglitter.

soligdagpåfårön72

Och lyckliga solhundar <3

Jag har en fantastiskt lyxig praktikplats som låter mig spendera tid utomhus och fotografera! En gång i veckan kommer jag att tipsa om ett friluftsmål i Piteå med omnejd, först ut är Fårön som jag skrivit kort om här. En personlig favorit faktiskt!

Igår och idag har vi haft sagolikt vackra dagar. Solen har förgyllt både land och sinne. Jag har varit så glaaaaad och det har jag vår vackra sol att tacka för.

Så tack solen, för D-vitamin och endorfiner. För att du går upp lite tidigare dag för dag, och stannar lite längre. Och du, förlåt för att jag inte säger hur mycket jag tycker om dig, lite oftare.

Hoppas ni också haft en solig och helt underbar dag!

 

0 Responses to "En solsaga"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Välkommen till min hörna!

Jag heter Sanne Brännström och är en tornedaling med kameran i högsta hugg. Jag lever för att andas frihetens luft ute i det vilda. Naturen är min största inspiration och det speglas i det mesta jag gör rent kreativt.

För tillfället studerar jag till naturturismutvecklare och drömmer konstant om porlande bäckar och djupa skogar.

Det är jag, min sambo Isak och våra två hundar Iwa (australian shepherd) och Izla (siberian husky) mot världen. Isak satsar på hockeykarriären och jag drömmer om ett jobb med naturen som kontor, ett helt gäng slädhundar att ge all min kärlek till och ett hållbart liv långt bort från civilisationen.

Just nu är vi bosatta i Piteå. Denna sommar planerar jag även att äntligen starta eget företag som fotograf, något jag drömt om väldigt länge.

Hoppas du är här för att stanna!

+Follow
Kategorier

Login