Login
+Follow
Login

Destination Piteå

By warginna on 2016.02.11 In Naturturismutvecklare

destinationpiteå52

 

Nu har praktiken börjat. Eller LIA, som det heter i vår utbildning. Alla blivande naturturismutvecklare är ute hos olika företag, entreprenörer eller destinationsbolag och bidrar med sina kunskaper.

Jag gör min praktik på Destination Piteå! Och jag hade nog inte kunnat få en bättre praktikplats. Här får jag verkligen utlopp för min kreativitet och samtidigt besöka vackra naturområden i Piteå. Jag kommer att hålla på en hel del med marknadsföring, sociala medier och bäst av allt: foto!

Idag har jag varit ute i naturreservatet Sandängesstranden och fotat. Och så passade jag på att vinterpicknicka också, såklart. För vem har sagt att man inte kan ha picknick mitt i vintern?

Jag har ett gemensamt mål med de bilder jag kommer att ta för Destination Piteå de kommande veckorna, och det är att försöka förmedla att Piteå faktiskt också är en vinterstad! 

Många förknippar Piteå med sommar. Piteå dansar och ler, havsbadet och skärgården. Fest och evenemang. Men vi har också vinter, snö och kyla. Hur ser havet ut vintertid? Skogen? Skärgården? Varför visar man inte upp det mer?

Vi kanske inte alltid har lika mycket snö som inlandet eller de mer nordliga delarna av Swedish Lapland, men vi har lika mycket vinter för det.

Titta bara! Är inte detta vinter, så säg?

destinationpiteå22

destinationpiteå42

 

 

1 Responses to "Destination Piteå"

  Comments (1)

 1. Micke wrote:

  Nä,nu är det sannerligen dags komma hem till oss i Pellotjakka. Vi har Iwa-Izlaabstinens

 2. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Välkommen till min hörna!

Jag heter Sanne Brännström och är en tornedaling med kameran i högsta hugg. Jag lever för att andas frihetens luft ute i det vilda. Naturen är min största inspiration och det speglas i det mesta jag gör rent kreativt.

För tillfället studerar jag till naturturismutvecklare och drömmer konstant om porlande bäckar och djupa skogar.

Det är jag, min sambo Isak och våra två hundar Iwa (australian shepherd) och Izla (siberian husky) mot världen. Isak satsar på hockeykarriären och jag drömmer om ett jobb med naturen som kontor, ett helt gäng slädhundar att ge all min kärlek till och ett hållbart liv långt bort från civilisationen.

Just nu är vi bosatta i Piteå. Denna sommar planerar jag även att äntligen starta eget företag som fotograf, något jag drömt om väldigt länge.

Hoppas du är här för att stanna!

+Follow
Kategorier

Login