Login
+Follow
Login

Recept på hur man startar helgen på bästa sätt

By warginna on 2016.01.29 In Vardagsliv

29januari2

 

Efter en mastig skolvecka fick jag äntligen se solen idag.

Än värmer den inte, men det är inte särskilt konstigt med tanke på att det bara är januari. Men det gör mig inget, bara blotta synen av den fick hjärtat att slå frivolter i bröstet på mig.

Både jag och min sambo Isak var lediga idag, så vi startade dagen med att packa ihop oss och hundarna i bilen och åka ut till skogen på Fårön. På Fårön finns ett mycket vackert friluftsområde, hit är vi väldigt ofta. Nu på vintern möter man sällan någon här, vilket är helt perfekt. Här finns naturstigar, rastplatser och vindskydd. Och helt magiskt vacker skog!

29januari2210

29januari52

Solstrålar som sipprar igenom granarnas armar, det är något magiskt över det.

29januari410

Två glada damer som älskar snön.

29januari32

 

Det här är mitt favoritrecept på hur man startar helgen bästa sätt:

 • Ge dig ut i naturen.
 • Välj ut en plats där du får vara ifred och slå dig ner.
 • Njut av en kopp kaffe. Eller tre.
 • Ta djupa andetag, blunda och lyssna på tystnaden.

Enklare än så blir det inte. Men i det enkla bor det vackra.

Trevlig helg!

 

0 Responses to "Recept på hur man startar helgen på bästa sätt"

  Comments (0)

  Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Välkommen till min hörna!

Jag heter Sanne Brännström och är en tornedaling med kameran i högsta hugg. Jag lever för att andas frihetens luft ute i det vilda. Naturen är min största inspiration och det speglas i det mesta jag gör rent kreativt.

För tillfället studerar jag till naturturismutvecklare och drömmer konstant om porlande bäckar och djupa skogar.

Det är jag, min sambo Isak och våra två hundar Iwa (australian shepherd) och Izla (siberian husky) mot världen. Isak satsar på hockeykarriären och jag drömmer om ett jobb med naturen som kontor, ett helt gäng slädhundar att ge all min kärlek till och ett hållbart liv långt bort från civilisationen.

Just nu är vi bosatta i Piteå. Denna sommar planerar jag även att äntligen starta eget företag som fotograf, något jag drömt om väldigt länge.

Hoppas du är här för att stanna!

+Follow
Kategorier

Login