Login
+Follow
Login

En del av Outdrr-gänget!

By warginna on 2016.01.28 In Om mig

vintrigt32Hej där!

Vad kul att du tittar in här. Jag har fått äran att börja blogga för outdrr, vilket känns så himla kul! Här känner jag mig sannerligen som hemma, bland en massa friluftsnördar och naturälskare.

Vem är kvinnan bakom tangenterna då, för er som inte har den blekaste aning? Jo, Sanne heter jag. Tornedaling i hjärta och själ. För tillfället bosatt i Piteå med min sambo Isak, som är lika mycket tornedaling som jag, och våra två hundar Iwa och Izla.

Jag fotograferar. Planerar att äntligen testa vingarna och starta eget vid sidan av huvudsaklig syssla. Just nu studerar jag på heltid till naturturismutvecklare via Lapplands lärcentra och är snart fullfjädrad för att ta mig an besöksnäringen!

topofthemountain10

Så fort jag har en ledig stund ger jag mig ut på äventyr i det fria, vilda. Naturen är min urkraft. Kärnan till att jag är jag. Jag vandrar, upptäcker, tar vara på vad naturen har att erbjuda helt gratis i form av bär och andra råvaror, fotar och bara är.

Naturen ger mig energi till att orka med stan. Och att vara kreativ överlag. Utöver fotandet så skriver jag, målar och spelar musik.

Och så är jag en slädhundsälskare, som håller på att köra in min yngsta hund Izla (som är en siberian husky) i spannet med hjälp av vänner och bekanta som har fler hundar.

Här på outdrr kommer jag blogga om allt som hamnar under kategorin naturkärlek, skulle jag vilja säga. Ni kommer att få ta del av tankar, fotografier, maträtter, äventyr och annat skoj. En blandad kompott av naturkärlek, helt enkelt. Nu kör vi!

kallt2

 

 

2 Responses to "En del av Outdrr-gänget!"

  Comments (2)

 1. Ida wrote:

  Åh fina du!!! Så roligt. Du är så inspirerande och jag längtar efter att få träffa dig!

 2. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Välkommen till min hörna!

Jag heter Sanne Brännström och är en tornedaling med kameran i högsta hugg. Jag lever för att andas frihetens luft ute i det vilda. Naturen är min största inspiration och det speglas i det mesta jag gör rent kreativt.

För tillfället studerar jag till naturturismutvecklare och drömmer konstant om porlande bäckar och djupa skogar.

Det är jag, min sambo Isak och våra två hundar Iwa (australian shepherd) och Izla (siberian husky) mot världen. Isak satsar på hockeykarriären och jag drömmer om ett jobb med naturen som kontor, ett helt gäng slädhundar att ge all min kärlek till och ett hållbart liv långt bort från civilisationen.

Just nu är vi bosatta i Piteå. Denna sommar planerar jag även att äntligen starta eget företag som fotograf, något jag drömt om väldigt länge.

Hoppas du är här för att stanna!

+Follow
Kategorier

Login